Contactați-ne:
(+373 22) 930-901
(+373 78) 155-155
Trimite mesaj
Ln, Mr, Mr, Joi, Vn
8:00-18:00
(Sb- 8:00-13:00, Dm- zi de odihnă)
Cum comand?
Cum se livreazâ?
Cum achit?
Retur Garantat
По-русски
Coș
Produse: 0 buc.
Suma: 0.00 Lei

Noul pistol de gaz pe beton și oțel R-RAWL-SC40 de generația a II-a.

Print


Calitatea finală a oricărui proiect de investiții în mare parte depinde de executarea pe șantier a fiecărei etape a lucrărilor cu precizia și diligența corespunzătoare. Chiar și cele mai mari proiecte constau din detalii, iar lucrul mașinilor mari este asociat cu munca umană.

”Executorii” mecanici ai lucrărilor nu simt oboseala și pot îndeplini operațiuni mecanice aproape în continuu, în schimb operatorul lor are grijă de conectarea elementelor multiple într-un tot întreg. Un șantier de construcții modern, în ciuda nivelului ridicat de mecanizare, încă nu se poate de închipuit fără implicarea umană.

Cu grija pentru dvs., care sunteți inima și sufletul oricărui proiect de construcție, Rawlplug a creat o nouă versiune îmbunătățită a pistolului de gaz pentru beton și oțel – R-RAWL-SC40 de generația a II-a.

Mai rapid, mai productiv, funcționează o perioadă de timp mai îndelungată

În cea de-a doua generație a pistolului de gaz R-RAWL-SC40, au fost introduse modificări care au dus la îmbunătățirea parametrilor cheie ai instrumentului. În cazul montării în serie, este necesară posibilitatea funcționării prelungite a dispozitivului fără fir - adesea este vorba de mai multe ore petrecute executând operațiuni repetate de instalare a diblurilor. Prin urmare, noul pistol de montare Rawlplug este alcătuit dintr-o baterie din litiu fiabilă și ergonomică (Li-Ion) cu o capacitate de 2,5 A/h și o tensiune de 7,2 V, datorită căreia nu va mai trebui să întrerupeți activitatea.

În primul rând, este vorba de o creștere a duratei de funcționare, permițându-vă să faceți 8000 de împușcături la o singură încărcare a bateriei. În setul pistolului de montare avem două baterii, care pot fi încărcate și utilizate una după alta, ce înseamnă că pot fi trase  16.000 de împușcături fără întrerupere!

Noua tehnologie înseamnă, de asemenea, stabilitatea procesului de încărcare și descărcare, absența efectului de memorie care anterior afecta negativ durata de viață a bateriei, precum și îmbunătățirea parametrilor în condiții extreme (cum ar fi temperaturi scăzute sau ridicate).

Timpul de încărcare a noului pistol de montare este redus la 30 de minute, adică cu 2/3 mai puțin decât la unele dispozitive similare! Comparativ cu viteza de introducere manuală a elementelor de fixare, durata a fost redusă de 15 ori, acest lucru este vizibil mai ales atunci când este necesară asamblarea în serie.

Indicatorul bateriei care arată timpul de încărcare rămas și două moduri de economisire. Primul dintre acestea transferă pistolul de montare în modul de așteptare după 10 minute de inactivitate, ceea ce influențează în mod semnificativ productivitatea bateriei.  Al doilea, care este deosebit de important într-un timp limitat, permite încărcarea instantanee, care durează doar 2 minute și vă permite să faceți 200 de împușcături!

Aceasta este soluția ideală în condiții de urgență pentru situațiile în care munca trebuie finalizată, iar bateria este complet descărcată.

Video: Instrucțiuni de utilizare a pistolului  de montare R-RAWL-SC40 II


Rezistent, durabil, fiabil

Curățarea se referă la acele operațiuni care încetinesc lucrul și perturbă ritmul acestuia. În cazul unui instrument, cum ar fi un pistol de montare, anterior exista pericolul de blocare cu un obiect străin mare, cum ar fi o bucată de fundament.

Noul design R-RAWL-SC40 de la Rawlplug asigură protecția componentelor interne împotriva prafului și a fragmentelor mari de beton care pot apărea în timpul montării. Carcasa este proiectată astfel încât să maximizeze protecția dispozitivului împotriva contaminării și, în același timp, să asigure libertatea de mișcare, în special lângă pereți și stâlpi.

Designul frontal oferă o protecție sporită, astfel încât durata de viață a instrumentului a crescut cu aproape 40%. Datorită acestui fapt, puteți fi siguri că întreruperile cauzate de contaminarea internă a instrumentului sunt reduse la minim. Noul pistol de montare Rawlplug are nevoie doar de curățarea și inspecția periodică standard – în cazul respectării acestor recomandări, instrumentul vă va servi de ani de zile.

Video: Instrucțiuni vizuale pentru curățarea standard

Suport expert în utilizare pentru profesioniști

Noul pistol de montare R-RAWL-SC40 de generația a II-a a înglobat în sine soluționarea problemelor care pot apărea în timpul montării directe. Instrumentul este plasat într-o valiză compactă și comodă, în care se află:

  • pistol de montare cu un set de două baterii fiabile de litiu,
  • încărcător pentru încărcarea rapidă a bateriilor,
  • set inițial de cuie,
  • ochelari de protecție
  • căști anti-zgomot.

Toate detaliile despre deservirea pistolului de asamblare sunt descrise clar în manualul de instrucțiuni, care vă va permite să începeți o etapă complet nouă în lucrările de construcție - o etapă în care instalarea manuală a elementelor de fixare va fi efectuată mai rapid, mai exact și mai eficient decât înainte.
Noul instrument Rawlplug se aplicăoriunde se folosesc operațiunile manuale repetate.

- Este vorba de lucrările pe schele și podine.

- Aceasta este, în primul rând, instalarea de structuri pentru sisteme de construcție uscată, suporturi și tăvi pentru cabluri, canale ale sistemelor de inginerie.

- Este, de asemenea, instalarea suporturilor pentru cabluri și conducte, precum și comoditatea utilizării instrumentului în locuri strâmte, greu accesibile.

În plus, pistolul de montare poate fi utilizat pentru instalarea rețelelor inginerești, precum și a plaselor sau membranelor folosind o gamă largă de accesorii pentru instalare.
Pistolul de montare R-RAWL-SC-40 de generația a II-a nu este doar un instrument de rând - este vorba de un suport expert pentru profesioniști.

Video: Sfaturi practice și recomandări

 Înapoi


Principală | Articole | Noutăţi | Brănduri | Contacte | Standarde | Condițiile de utilizare
Cum comand? | Cum se livreazâ? | Cum achit? | Retur Garantat
 
© Krepej.md. 2020.

Toate drepturile sunt protejate.
Pentru colaborare adresațivă
la telefonul: (+373 22) 930-901 sau scrieți-ne pe adresa info@profmet.md.

Designed by Tank
Developed by KB.MD