Contactați-ne:
(+373 22) 930-901
(+373 78) 155-155
Trimite mesaj
Ln, Mr, Mr, Joi, Vn
8:00-18:00
(Sb- 8:00-13:00, Dm- zi de odihnă)
Cum comand?
Cum se livreazâ?
Cum achit?
Retur Garantat
По-русски
Coș
Produse: 0 buc.
Suma: 0.00 Lei

Suntem bucuroși să anunțăm despre extinderea sortimentului

13-10-2021

Masina de gaurit si insurubat cu acumulator 18V, R-PDD18-XL2

Mașina de găurit/înșurubat cu acumulator este un instrument universal pentru înșurubarea șuruburilor, piulițelor, utilizat și pentru efectuarea de găuri. Avantajele principale ale instrumentului cu acumulator sunt mobilitatea și independența de la distanța de la sursa de alimentare, datorită capacității de a opera instrumentul fără o conexiune constantă la rețea. Mecanismul de acțiune puternic și optimizat permite efectuarea lucrului rapid și eficient, păstrând o durată lungă de viață a instrumentului electric. Mânerul cauciucat profilat mărește zona de prindere făcând munca mai comodă. Designul compact, ușor și ergonomic al corpului instrumentului asigură confort în timpul operării de lungă durată, reducând nivelul de fatigabilitate de la utilizare. Poate fi operat cu lemn, oțel, oțel inoxidabil, plastic, PAL. Setul include două baterii suplimentare cu o capacitate de 5,0 Ah, un încărcător rapid de 6,5 A, o pereche de mănuși de protecție și o valiză scule pentru depozitarea și transportarea ușoară a instrumentului și accesoriilor.

Ciocan rotopercutor cu acumulator 18V, R-PRH18-XL2

Perforator SDS Plus cu acumulator este un instrument cu acțiune de percuție pentru realizarea găurilor în baze de diferite tipuri. Spre deosebire de mașina de găurit / înșurubat, funcția de percuție a acestui instrument este mult mai eficientă, se realizează utilizând un impuls electro-pneumatic. Avantajele principale ale instrumentului cu acumulator sunt mobilitatea și independența de la distanța de la sursa de alimentare. Are funcții de găurire simplă, găurire cu percuție, dăltuire corectivă. Designul compact, ușor și ergonomic al corpului instrumentului asigură confort în timpul operării de lungă durată, reducând nivelul de fatigabilitate de la utilizare. Tipul de mandrină - SDS Plus (tip profesional). Poate fi acționat cu beton simplu și armat, cărămidă, piatră naturală, oțel, oțel inoxidabil, lemn. Setul include două baterii suplimentare de 5,0 Ah, un încărcător rapid de 6,5 A, o pereche de mănuși de protecție și o valiză scule pentru depozitarea și transportarea ușoară a instrumentului și accesoriilor.

Polizor unghiular cu acumulator 18V, R-PAG18-XL2

Polizor unghiular cu acumulator Rawlplug este o sculă potrivit[ pentru tăierea, șlefuirea și curățarea articolelor din piatră, metal, plăci ceramice, beton (inclusiv cu crăpături), cărămidă plină, lemn, piatră naturală, beton celular, beton armat, materiale bituminoase, PAL, gresie porțelanată, placaj, PVC, plăci de acoperiș, panouri de tip Sandwich, tehnică sanitară. Mecanismul de acțiune puternic și optimizat permite efectuarea lucrului rapid și eficient, păstrând o durată lungă de viață a instrumentului electric. Mânerul cauciucat profilat mărește zona de prindere făcând munca mai comodă. Este echipat cu protecție împotriva pornirii accidentale a instrumentului și un sistem de oprire instantanee a discului după oprirea instrumentului. Designul compact, ușor și ergonomic al corpului instrumentului asigură confort în timpul operării de lungă durată, reducând nivelul de fatigabilitate de la utilizare. Setul include două baterii suplimentare cu o capacitate de 5,0 Ah, un încărcător rapid de 6,5 A, o pereche de mănuși de protecție și o ladă pentru depozitarea și transportarea ușoară a instrumentului și accesoriilor.

Pistol pneumatic de batut cuie in rola PN-57, R-RAWL-PN-57

Pistolul pentru împușcat cuie este proiectat pentru împușcarea cuielor de cartuș. Este utilizat pe scară largă în producția de paleți (europaleți), recipiente, cutii, ambalaje și orice alte produse din lemn.

Viteza mare permite creșterea productivității de patru ori în comparație cu munca manuală. Pistolul pentru împușcat cuie este durabil și ușor de utilizat, lucrul cu acesta nu necesită cunoștințe și abilități speciale.

Pistol pneumatic de batut cuie in rola PN-83, R-RAWL-PN-83

Pistolul manual pentru cartușe de încărcare este utilizat pentru aplicarea precisă a etanșantului în timpul lucrărilor de construcție și renovare. Este potrivit pentru etanșanți în tuburi de 600 ml. Construcția durabilă este rezistentă la deteriorări mecanice.înapoi la știri


Principală | Articole | Noutăţi | Brănduri | Contacte | Standarde | Condițiile de utilizare
Cum comand? | Cum se livreazâ? | Cum achit? | Retur Garantat
 
© Krepej.md. 2021.

Toate drepturile sunt protejate.
Pentru colaborare adresațivă
la telefonul: (+373 22) 930-901 sau scrieți-ne pe adresa info@profmet.md.

Designed by Tank
Developed by KB.MD